Site logo
Deschis
Programul de azi: 10:00 - 20:00 Program săptămânal
 • Luni

  Indisponibil

 • Marți

  Indisponibil

 • Miercuri

  Indisponibil

 • Joi

  Indisponibil

 • Vineri

  Indisponibil

 • Sâmbătă

  10:00 - 20:00

 • Duminică

  10:00 - 20:00

 • 9 decembrie 2023 10:47 ora locală

Despre

Parcul de aventura este o activitate sportiva si recreativa in aer liber, un mod foarte placut de a petrece timpul liber cu prietenii si familia.

Park Aventura Herastrau inseamna curajul de a-ti depasii limitele si frica de inaltime, cresterea increderii, indemanarii, fortei si adrenalinei.
Park Aventura Herastrau dispune de 4 trasee de dificultate progresiva si cu o lungine estimata de 600 m si 50 de jocuri.

Fiecare traseu are un anumit nivel de dificultate si este simbolizat de o culoare specifica:
- 1 traseu MOV pentru copiii 4-7 ani cu o lungime de 140m si 14 jocuri; acesta are un sistem de securitate fara manipularea carabinierelor, pentru maximum de siguranta;
- 1 traseu GALBEN A pentru copiii de la 8 ani impliniti si pentru incepatori cu o lungime de 105m si 10 jocuri; traseele galbene nu depasesc o inaltime de 3 metri;
- 1 traseu GALBEN B pentru copiii de la 8 ani impliniti si pentru incepatori, cu o lungime de 190m si 14 jocuri;
1 traseu VERDE de dificultate medie pentru grupa 8-99 ani, unde va puteti obisnui cu inaltimea jocurilor; pe traseul verde inaltimea jocurilor nu depaseste 6 metri;

Fiecare participant primeste cate un echipament de securitate compus din ham si doua carabiniere, care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.

Prețuri

35-45

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.