Închis
Programul de azi: 15:00 - 19:00
 • Luni

  15:00 - 19:00

 • Marți

  12:30 - 21:00

 • Miercuri

  12:30 - 21:00

 • Joi

  12:30 - 21:00

 • Vineri

  12:30 - 21:00

 • Sâmbătă

  12:30 - 21:00

 • Duminică

  12:30 - 21:00

 • 8 august 2022 14:08 ora locală

Despre

După Budapesta, Barcelona, Madrid, Zagreb și Viena primul joc de evadare real din Europa a sosit și la Cluj, oferind într-un mod unic jucătorilor o experiență 100% garantată!

Jocul de evadare este de fapt o formă dezvoltată a celor arhicunoscute de tipul „room-escape” și „point-and-click” pe calculator, care sunt scoase din spațiul virtual și plasate în cel real, adică în „real life”. Jucători (între 2 și 6 membrii într-o echipă) au sarcina de a găsi ieșirea într-o perioadă de timp acordată dintr-un sistem de încăperi, prin jocuri de perspicacitate și rezolvarea diferitelor puzzle-uri bazate pe gândire logică.

Vă invităm să încercați jocul nostru și în măsura în care ulterior aveți impresia că nu v-ați îmbogățit cu experiențe unice și de neuitat, noi vă vom returna contravaloarea totală a investiției!

Rezervați-vă încă de azi o poziție liberă!

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.