Site logo
Închis
Programul de azi: 09:00 - 17:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 17:00

 • Marți

  09:00 - 17:00

 • Miercuri

  09:00 - 17:00

 • Joi

  09:00 - 17:00

 • Vineri

  09:00 - 17:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 17:00

 • Duminică

  09:00 - 17:00

 • 12 iulie 2024 21:16 ora locală

Mențiuni program

Cat timp vremea ne permite, noi suntem la zbor. Rezervarea este obligatorie!

Despre

OneSky îți dezvăluie splendoarea parapantei în Brașov, invitație la aventură și libertate în inima cerului. Specializați în zboruri care taie respirația, oferim o experiență inegalabilă pentru toți cei care doresc să exploreze frumusețea Brașovului de sus. Fie că ești la primul zbor sau ești un pasionat de parapanta, OneSky garantează siguranță și emoții de neuitat. Alătură-te comunității noastre și trăiește visul de a zbura! Pentru detalii și rezervări, accesează contactează-ne. Parapanta în Brașov nu a fost niciodată mai accesibilă. Îndrăznește să zbori cu OneSky!

Prețuri

Bunloc - disponibil tot timpul anului:

The view - 350 lei
The thermal (zbor de durata) - 500 lei
The distance (zbor de distanta) - 1000 lei

Poiana Brasov - Disponibil doar Octombrie – Martie:

The view - 500 lei
The thermal (zbor de durata) - 600 lei

Locație
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.