Site logo
Deschis
Programul de azi: 10:00 - 17:00 Program săptămânal
 • Luni

  10:00 - 17:00

 • Marți

  10:00 - 19:00

 • Miercuri

  10:00 - 17:00

 • Joi

  10:00 - 19:00

 • Vineri

  10:00 - 17:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 19:00

 • Duminică

  10:00 - 19:00

 • 4 decembrie 2023 16:05 ora locală

Despre

Centrul nostru de scufundări este situat în Eforie Nord, în apropierea Hotelului Belona.

Aici puteți avea parte de experiența unui personal calificat, gata oricând să raspundă nevoilor dumneavoastră și să ofere clienților șansa de a descoperi adâncurile Mării Negre și un nou hobby.

Centrul desfășoară cursuri pentru pregătirea scafandrilor comerciali și de agrement care au loc atât la baza din Eforie Nord cât și in alte locații din zona Mării Negre sau destinații internaționale.

Echipamentele noi pot fi închiriate sau achiziționate de clienți la cele mai bune prețuri din piața, acest lucru fiind posibil datorită lungii colaborări pe care Nemo Diving Center o are cu toți furnizorii de echipamente și servicii din acest domeniu.

La baza centrului se afla si plaja special amenajata pentru clientii si cursanti care vin aici, șederea fiind gratuită.

Tot prin intermediul centrului de scufundari puteti gasi servicii de cazare in Eforie Nord sau Constanta in cazul in care doriti sa petreceti vacanta la mare.

Scufundarile reprezinta mai mult decat un hobby, sunt un mijloc de a descoperii lumea subacvatica si de a avea parte de experiente unice de a afla lucruri noi si de ati face noi prieteni.

Daca toate acestea te-au convins, te asteptam alaturi de noi In Cautarea Capitanului Nemo.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.