Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 29 mai 2024 12:50 ora locală

Despre

Suntem o echipa alcatuita din oameni tineri, pasionati de munte in toate anotimpurile. Membrii echipei si colaboratorii nostri au calificarile necesare desfasurarii activitatiilor organizate de Mountain Adventure. Pentru perioada de iarna lucram cu 15 instructori de schi sau snowboard, iar vara echipa numara 5 ghizi montani autorizati de ministerul turismului.

Iarna ne ocupam de : Scoala de schi si snowbord Clabucet pe care o administram din anul 1999, tabere pentru copii de schi si snowboard desfaurate in Predeal sau Sinaia, tabere de schi desfasurate in Austria, cursuri de formare monitori schi sau snowboard - CNFM, ateliere de schi de tura si schi off piste, ateliere de salvare din avalansa.

Vara ne ocupam de: tabere de aventura pentru copii desfasurate la Predeal, tabere de mountain bike in multiple locatii din tara: Predeal, Sirnea, Piatra Craiului, Bucovina, tabere de cort in Retezat sau Apuseni, tabere de munte in Bucegi sau Fagaras. Ture ghidate de e-bike, ghidarie montana pentru adulti si familii.

Prețuri

250 - 2100 lei

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.