Site logo
Deschis
Programul de azi: 14:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  14:00 - 19:00

 • Marți

  14:00 - 21:00

 • Miercuri

  14:00 - 21:00

 • Joi

  14:00 - 21:00

 • Vineri

  14:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  14:00 - 21:00

 • Duminică

  14:00 - 21:00

 • 12 iulie 2024 20:09 ora locală

Despre

Cel mai mare centru Escape Room din România, având 11 jocuri de evadare din 9 camere & organizator de petreceri pentru copii, evenimente de teambuilding și activităţi Şcoala Altfel.

Încă din 2015, promovăm un nou concept de divertisment educațional.

Noi transformăm talentul vostru într-o aventură plină de distracție, suspans și mister.

Odată ce ați ajuns la Master Escape Room Iasi, ați câștigat deja evadând din rutină zilnică.

Doar aici, curajul și spiritul de echipă vă ridică la rang de super eroi în propriul vostru film. Vă provocăm la distracție!

Avem 8 jocuri de evadare și o impresionantă colecție de jocuri de societate. În plus, vă oferim 2 saloane pentru diverse evenimente: petreceri copii, programul Scoala Altfel, team building, petreceri private.

Dacă acceptați provocarea, Master Escape Room Iasi vă garantează o distracție unică, de neuitat. Și, mai mult, evadările voastre mărețe vor dăinui la loc de cinste în amintirea tuturor.

Ce este un joc de evadare (escape room game)?

Este un joc în care vei fi închis într-o cameră special creată împreună cu echipa ta de prieteni, colegi sau familia ta şi aveți la dispoziție 60 minute să descoperiți toate indiciile ascunse și să rezolvați toate misterele.

Cu logică, atenție și imaginație, trebuie să găsiți obiectele potrivite, să descoperiți chei sau coduri ascunse, să deschideți lacăte cu cifru, seifuri, intrări secrete pentru ca, în final, să evadați la timp!

*** Evadează Dacă Poți !!! ***

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.