Site logo
Deschis
Programul de azi: 10:00 - 22:00 Program săptămânal
 • Luni

  10:00 - 22:00

 • Marți

  10:00 - 22:00

 • Miercuri

  10:00 - 22:00

 • Joi

  10:00 - 22:00

 • Vineri

  10:00 - 22:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 22:00

 • Duminică

  10:00 - 22:00

 • 29 mai 2024 12:41 ora locală

Despre

Escape rooms = aventură în echipă, în timp real, într-un decor la scară naturală, în care se pun la încercare diverse abilități ale participanților cu scopul de a rezolva o misiune într-un termen bine stabilit. Extrem de populare ca exerciții de team building.

Partea cea mai distractivă este că te afli într-un scenariu imaginar, dar decorul și provocările sunt reale, cu obiecte cărora trebuie să le descoperi secretul și cu diverse informații-cheie pe care trebuie să le pui cap la cap și să le deslușești sensul, să rezolvi puzzle-uri și alte enigme într-un timp limitat, de 60, 75 sau 90 minute.

Îți vei pune la încercare o seamă de abilități, ca: atenția, simțul de observație, logica, inteligența, îndemânarea, spiritul de echipă ș.a.

Odată ce ați intrat în cameră, trebuie să căutați obiecte ce pot funcționa ca indicii, să identificați puzzle-urile, cheile, codurile și toate elementele semnificative. Unele vor fi vizibile încă de la intrare, dar pe multe altele le veți descoperi pe rând, pe măsură ce rezolvați câte o enigmă. Orice poate fi un indiciu: un mesaj scris, o fotografie, un afiș, un obiect bizar sau cu aspect obișnuit. Folosește-ți simțul de observație și perspicacitatea împreună cu echipa ta, sfătuiți-vă, cooperați și veți rezolva misterul!

Prețuri

110-230

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.