Site logo
Deschis
Programul de azi: 12:00 - 18:00
 • Luni

  Indisponibil

 • Marți

  12:00 - 18:00

 • Miercuri

  12:00 - 18:00

 • Joi

  12:00 - 18:00

 • Vineri

  12:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  11:00 - 21:00

 • Duminică

  11:00 - 20:00

 • 21 septembrie 2023 13:17 ora locală

Mențiuni program

Intrarea se face pe baza de rezervare.

Despre

Laser Time Târgoviște a adus conceptul Laser Maze și Laser Tag începând din 2020, cu 2 săli echipate și dotate cu echipamente de ultimă generație situate pe o suprafață de 300 mp. De asemenea, locul nostru de joacă este locul perfect pentru a găzdui o petrecere unică copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-16 ani, cu o atmosferă distractivă pregătită de personalul nostru.

Spațiul dispune de locuri special amenajate pentru consolele Ps4 și XBox și pentru experiența ochelarilor VR, cât și de o sală de petrecere destinată servirii mesei în cadrul evenimentelor

Locație
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.