Site logo
Închis
Programul de azi: 07:00 - 23:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 23:00

 • Marți

  07:00 - 23:00

 • Miercuri

  07:00 - 23:00

 • Joi

  07:00 - 23:00

 • Vineri

  07:00 - 23:00

 • Sâmbătă

  07:00 - 23:00

 • Duminică

  07:00 - 23:00

 • 28 mai 2024 23:34 ora locală

Despre

Inaugurata in anul 2015 Iris Sports Arena este un proiect privat CS Academic Bucuresti care a luat nastere din pasiunea fondatorilor pentru sport. Iris Sports Arena ofera spatii generoase pentru activitati variate: evenimente sportive, targuri comerciale, conferinte, concerte, cursuri sportive pentru copii.

Complexul sportiv este situat in pe Strada Fruntas Anghel Mihai, nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu. Sala de sport dispune de o suprafata de 2000 metri patrati si este conceputa astefel incat sa se poata antrena simultan 3 echipe de baschet sau volei sau 2 de handbal. In interiorul salii se pot desfasura jocuri/competitii de volei, handbal, baschet, futsal, badminton, gimnastica, dansuri, arte martiale si sporturi de contact. Deasemnea putem pune la dispozitie mingii de volei handbal si baschet.

Complexul sportiv Iris Sports Arene dispune de 5 vestiare echipate cu dusuri si grupuri sanitare.

In cadrul compexul se gaseste si un spatiu unde se desfasoara in prezent antrenamente de MMA si KICKBOXING.

Prețuri

40 - 250

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.