Site logo
Deschis
Programul de azi: 09:00 - 19:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 22:00

 • Marți

  08:00 - 22:00

 • Miercuri

  08:00 - 22:00

 • Joi

  08:00 - 22:00

 • Vineri

  08:00 - 22:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 19:00

 • Duminică

  09:00 - 19:00

 • 26 noiembrie 2023 17:34 ora locală

Despre

Infinity Sport Arena este una dintre cele mai moderne sali de squash din Europa.

Infinity Sport Arena este cea mai modernă sală de squash din România. Cu cinci terenuri, sală de fitness, șase camere de hotel, restaurant, magazin sportiv și zonă de relaxare pentru copii, Infinity Sport Arena va fi locul unde va începe adevărata performanță pentru squash-ul din România. Aici, cei mai buni copii și juniori se antreneaza alături de antrenori licențiați de Federația Internațională.

Datorita facilitaților sale unice în țara noastră, complexul Infinity găzduiește periodic evenimente importante atât la nivel național cât și internațional. În aprilie 2016 Infinity Sport Arena a fost gazda Campionatului European pe Echipe, divizia a 3-a, eveniment major din calendarul Federației Internaționale de Squash iar în luna august s-a desfașurat aici primul turneu internațional de juniori din țara noastră, Romanian Junior Open.

Prețuri

150 - 500

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.