Site logo
Deschis
Programul de azi: 08:00 - 23:45 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 23:45

 • Marți

  08:00 - 23:45

 • Miercuri

  08:00 - 23:45

 • Joi

  08:00 - 23:45

 • Vineri

  08:00 - 23:45

 • Sâmbătă

  08:00 - 23:45

 • Duminică

  08:00 - 23:45

 • 12 iulie 2024 22:02 ora locală

Mențiuni program

Sună-ne înainte ca să vezi dacă avem locuri libere.

Despre

Oferim tururi ghidate cu ATV-uri în comuna Coronini, prin care garantăm peisaje superbe asupra Dunării, a cascadelor și a peșterilor din zonă. Traseele sunt adaptate atât pentru cei începători cât și pentru cei avansați.

Dacă ești amator de senzații tari, nu îți mai rămâne decât să alegi traseul cu gradul de dificultate dorit. Cu siguranță, nimic nu egalează o plimbare cu ATV-ul. Îmbini într-un singur vehicul, atât siguranța unei mașini pe 4 roți cât și senzația de libertate pe care ți-o oferă o motocicleta. În plus, îți oferă posibilitatea să ajungi în locuri în care nu poți ajunge niciodată cu mașina.

Indiferent dacă este pădure sau drumuri forestiere încărcate cu noroi, vei reuși să ieși învingător din confruntarea cu natura.

Dacă nu ai mai folosit niciodată un ATV vei avea o experiență deosebită din cauza ușurinței cu care se conduce.
Dacă ești un fan al sporturilor cu motor, îți vei da seama că atv-urile noastre fac față celor mai exigente cerințe.

Locație
Contact
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.