Site logo
Deschis
Programul de azi: 08:00 - 00:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 00:00

 • Marți

  08:00 - 00:00

 • Miercuri

  08:00 - 00:00

 • Joi

  08:00 - 00:00

 • Vineri

  08:00 - 00:00

 • Sâmbătă

  08:00 - 00:00

 • Duminică

  08:00 - 00:00

 • 29 mai 2024 11:21 ora locală

Despre

Tenis, Squash si Fotbal la Helios Sport! 3 terenuri de tenis pe zgura, 2 terenuri de squash, un teren de fotbal, Sports Bar & Restaurant.Graţie unor servicii perfecte, Baza Sportivă Helios Timişoara se poate impune de o manieră categorică în toate seturile, cei care trec pragul bazei plecând cu satisfacţia de a fi petrecut câteva ore reuşite şi cu dorinţa de a reveni curînd în acest loc care ajută, inspiră, relaxează.

Helios Sports Bar propune tuturor clienților săi o ofertă diversificată, începând cu burger-ul delicios - vedeta incontestabilă a Helios Sports Bar, și continuând cu aripioare picante și coaste la grătar sau cu sortimente rafinate de ceaiuri care îmbină cele mai sofisticate arome și cu băuturile special concepute pentru a conferi vigoare sportivilor împătimiți.Dedicat clienților tineri, activi, mereu în mișcare și dornici să îmbine utilul cu plăcutul, fără a face rabat la calitatea și rafinamentul gustului, Helios Sports Bar este alegerea perfectă atât pentru cei care doresc să își petreacă ceasurile serii în mod plăcut, în mijlocul grupului de prieteni, cât și pentru cei care lucrează în mediile corporatiste, pentru care pauza de prânz, deși desfășurată contracronometru, poate deveni acum prilejul nimerit pentru a se răsfăța cu produse savuroase și sănătoase, inspirate din bucătăria americană.

Pe cele trei terenuri de tenis pe zgură, acoperite iarna cu balon, Helios Tenis Club vă oferă iniţiere în tenis pentru copii, cu pregătire pentru tenis de performanţă; cursuri de iniţiere în tenis pentru adulţi; tenis de performanţă pentru copii şi juniori; pregătire cu antrenor, pentru tenis de agrement; echipament de tenis şi consultanţă pentru alegerea echipamentului adecvat.

Şi dacă după ultima minge aveţi poftă şi de una, două, trei şi mai multe pase, de goluri, de alergătură în echipă, trebuie să ştiţi că Helios pune la dispoziţia celor microbişti din mâini până-n picioare şi un teren de fotbal echipat aşa cum trebuie.

Cu nocturnă, iarbă artificială (60mm) cu nisip şi granule de cauciuc, marca Limonta Italia, acreditat FIFA, acoperit şi el, pe timp de iarnă, cu balon pus în folosinţă în decembrie 2009.
La Helios gasesti si 2 terenuri de squash la standarde internationale unde poti arde caloriile in exces. Intra si in competitia de squash Helios Squash Tour si joaca squash cu parteneri de nivelul tau.

Baza sportivă dispune şi de parcare interioară, duşuri, vestiare, televizoare, şi nu în ultimul rând, bar și o terasa de vară - pentru pauze cu aromă de bere (vara) sau de vin fiert (iarna) după meciuri grele sau pentru suporterii adevăraţi.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.