Site logo
Deschis
Programul de azi: 13:00 - 20:45 Program săptămânal
 • Luni

  Închis

 • Marți

  Închis

 • Miercuri

  13:00 - 20:45

 • Joi

  13:00 - 20:45

 • Vineri

  13:00 - 20:45

 • Sâmbătă

  12:00 - 20:45

 • Duminică

  12:00 - 20:45

 • 21 februarie 2024 19:37 ora locală

Mențiuni program

Accesul se face pe baza de rezervare ( Pe site sau telefonic)

Aventi Vlog
Despre

Come see the future!

Evadează dintr-un escape room virtual- o experiență unică, de încercat împreună cu partenerul, familia sau prietenii.

Escape Room-urile Virtuale sunt experiențe intuitive, construite pentru toată lumea, de la 13 la 99+ ani. Dacă știi cum să vorbești, să apuci obiecte, să mergi și să asculți, ai deja toate skillurile necesare pentru a te juca. Scenariile sunt non-violente ( doar dacă nu vrei un escape horror, unde nu garantăm că va lipsi sângele) și se axează în principal pe cooperarea dintre jucători.
O experiență excelentă pentru familii, amuzantă pentru grupuri de prieteni și interesantă pentru evenimentele corporate.

Pe lângă Escape Rooms, sunt disponibile și Jocuri VR multiplayer sau single player, potrivite pentru distracție pe cinste fie ca ești pentu prima data în realitatea virtuală, sau ai deja experiență.

Dacă nu ești decis ce experiență este potrivită pentru tine și grupul tău, suntem aici să te ajutăm cu drag!

Prețuri

85 RON- 95 RON / hour

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.