Site logo
Deschis
Programul de azi: 12:00 - 22:00 Program săptămânal
 • Luni

  12:00 - 22:00

 • Marți

  12:00 - 22:00

 • Miercuri

  12:00 - 22:00

 • Joi

  12:00 - 22:00

 • Vineri

  12:00 - 22:00

 • Sâmbătă

  13:00 - 20:00

 • Duminică

  13:00 - 18:00

 • 29 mai 2024 12:26 ora locală

Despre

Fabrica de cățărat este cea mai mare sală de bouldering din București și din țară.

Ne adresăm atât adulților, cât și micilor cățărători, pentru care avem cei mai prietenoși și mai experimentați instructori. Traseele amenajate de către unul dintre cei mai buni route setteri români, Silviu Corciovei-Neghi, cu prize din gama de top a companiilor de profil, sunt variate atât ca stil, cât și ca dificultate, fiind accesibile tuturor, în funcție de nivelul fiecăruia.

Traseele se schimbă săptămânal, răspunzând exigențelor și cerințelor clienților nostri. În pauzele de hidratare, oferim apă la discreție. Gratis.
Cea mai relaxantă atmosferă din sălile de cățărat bucureștene e completată de o cafea zilnică din partea casei.

Prețuri

30-1600

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Poate te interesează și...

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.