Site logo
Închis
Programul de azi: 08:00 - 16:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 16:00

 • Marți

  08:00 - 16:00

 • Miercuri

  08:00 - 16:00

 • Joi

  08:00 - 16:00

 • Vineri

  08:00 - 16:00

 • Sâmbătă

  08:00 - 16:00

 • Duminică

  08:00 - 16:00

 • 12 iulie 2024 20:15 ora locală

Despre

Dapatrick Consulting SRL ofera spre inchiriere ATV-uri noi marca CF Moto 450L 2021, ATV-urile sunt de 2 persoane, inmatriculate cu numere negre pentru a putea circula atat off-road cat si pe drumurile publice, organizam si Team - Buildinguri cu excursii ATV pe diferite trasee alese de client.

Prețuri

Pret inchiriere 1 ora - 200 Lei
Pret inchiriere minim 2 ore - 150 Lei/ ora
Pret inchiriere 1 zi(Luni-Joi) - 400 Lei/zi
Pret inchiriere 1 zi(Vineri-Duminica) - 500 Lei/zi
Pentru perioade mai mari preturile se negociaza telefonic, relocarea ATV-urilor o facem noi in functie de perioada/ distanta, etc.

Locație
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.