Site logo
Închis
Programul de azi: 10:00 - 23:00 Program săptămânal
 • Luni

  10:00 - 23:30

 • Marți

  10:00 - 23:00

 • Miercuri

  10:00 - 23:00

 • Joi

  10:00 - 01:00

 • Vineri

  10:00 - 01:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 01:00

 • Duminică

  11:30 - 22:30

 • 21 februarie 2024 23:40 ora locală

Despre

75 minutes of fun and thrill at the top Escape Room!
75 de minute de distracție și adrenalina la cel mai tare Escape Room!
Te aşteptăm în arenă!

Conceptul de Escape Arena presupune nu doar evadarea dintr-o cameră, ci şi o detaşare de cotidian. Temele unice alese pentru camere îţi vor pune la încercare abilităţile dar şi pasiunea pentru aventură, iar lucrul în echipă va crea o apropiere în cadrul grupului tău de prieteni.

Pasiunea pentru acest tip de distracţie ne determină să oferim cele mai captivante aventuri ducând conceptul de escape room la un alt nivel. Totul este ales pentru a oferi emoţii, senzaţii şi trăiri unice. Fiecare detaliu este ales pentru a te îndrumă prin propria poveste.

Prețuri

140-420

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.