Site logo
Închis
Programul de azi: 10:00 - 20:00 Program săptămânal
 • Luni

  10:00 - 20:00

 • Marți

  10:00 - 20:00

 • Miercuri

  10:00 - 20:00

 • Joi

  10:00 - 20:00

 • Vineri

  10:00 - 20:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 20:00

 • Duminică

  10:00 - 20:00

 • 1 decembrie 2023 05:22 ora locală

Despre

În scoica poti auzi zbuciumul marii, in copita calului.... natura, aventura.... Un vis implinit, o poveste frumoasa!
Locul unde esti una cu natura, acolo unde intensitatea emotiei, a pasiunii, a bucuriei, se transforma in fericire. Locul unde poti sa traiesti frumos, sa razi sanatos, sa indraznesti curajos.

Locul unde poti merge sa te relaxezi. Locatia pe care o poti alege atunci cand vrei ca micutii tai sa intre incontact cu natura, sa se joace, sa fie fericiti, dar in acelasi timp sa invete ce inseamna disciplina, performanta... atunci cand alegi sa petreceti impreuna cateva clipe cu adevarat fericite!

EQUESTRIAN DRAMS, este... un vis implinit, o poveste frumoasa!

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.