Site logo
Închis
Programul de azi: 07:00 - 22:30 Program săptămânal
 • Luni

  07:00 - 22:30

 • Marți

  07:00 - 22:30

 • Miercuri

  07:00 - 22:30

 • Joi

  07:00 - 22:30

 • Vineri

  07:00 - 22:30

 • Sâmbătă

  07:00 - 22:30

 • Duminică

  07:00 - 22:30

 • 29 noiembrie 2023 00:08 ora locală

Despre

Dreamers Racquet Club - Clubul tau de tenis!

Ai visuri mari? Vino la tenis! Dreamers Racquet Club este locul in care trebuie sa ajungi.
Locatia noastra se afla in Padurea Baneasa, in apropierea Gradinii Zoologice Baneasa, intr-un cadru natural linistit, lipsit de poluare, ideal pentru desfasurarea activitatilor sportive.

Te asteptam in baza noastra de tenis pentru a invata tenis, a-ti perfectiona jocul si pentru a te pregati sa devii campion.

Clubul nostru este dotat cu 5 terenuri de zgura, acoperite pe perioada sezonului de iarna cu baloane presostatice cu aer cald, nocturna, terasa si bar, vestiare si dusuri, parcare amenajata.

Oferim lectii de initiere si perfectionare atat pentru copii cat si pentru adulti, sub atenta coordonare a unei echipe de antrenori cu experienta, licentiati de catre Federatia Romana de Tenis si de cea internationala Professional Tennis Registry.

Prețuri

50 - 140

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.