Site logo
Închis
Programul de azi: 10:00 - 22:00 Program săptămânal
 • Luni

  10:00 - 22:00

 • Marți

  10:00 - 22:00

 • Miercuri

  10:00 - 22:00

 • Joi

  10:00 - 22:00

 • Vineri

  10:00 - 22:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 22:00

 • Duminică

  10:00 - 22:00

 • 1 decembrie 2023 04:57 ora locală

Despre

Complex Turistic Alpina Casi situat în Păltiniş, la doar 100 de metri de pârtia de schi Arena Platoş, Complexul Turistic Alpina Casi pune la dispoziţie un bar, un restaurant şi acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele au TV prin satelit, frigider şi baie privată cu duş. Unele au balcon, iar o parte dintre ele au vedere la pârtia de schi.

Oaspeţii au la dispoziţie cadă cu hidromasaj, piscină interioară, saună, biliard, ping pong, foosball, coș baschet, poartă fotbal, sală sport, foc de tabără. Complexul Turistic Alpina Casi oferă o recepţie cu program non-stop, o terasă în aer liber, facilităţi de conferinţe şi banchet, un lounge comun şi un loc de joacă.

La proprietate şi în zona din jur pot fi practicate diverse activităţi, inclusiv schi şi drumeţii, la cerere asigurându-se animatori, instructori de schi sau/şi înot. Complexul dispune de parcare gratuită, monitorizată video și păzită.

La cerere, asigurăm transfer (microbuze, Mercedez Vito, 8 locuri) către/de la Aeroportul Internațional Sibiu, situat la o distanță de 18 km, precum și transport cu autocare/microbuze. Vă așteptăm cu drag!

Prețuri

990 - 1900 lei

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.