Închis
Programul de azi: 18:30 - 20:00
 • Luni

  18:30 - 20:0020:00 - 21:30

 • Marți

  17:00 - 18:0018:30 - 20:00

 • Miercuri

  18:30 - 20:0020:00 - 22:00

 • Joi

  17:00 - 18:0018:30 - 20:00

 • Vineri

  18:30 - 20:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 11:30

 • Duminică

  Închis

 • 8 august 2022 22:33 ora locală

Despre

Scoala de arte martiale Yawara, este locul in care ne dorim ca sportivul sa fie in centrul atentiei.

Locul in care sportivul aflat la initiere sa descopere cu placere si bucurie, frumusetea karate-ului.
Locul in care sportivul avansat sa se poata antrena in cele mai bune conditii pentru performanta. Si nu in ultimul rand, locul in care cei care practica doar pentru agrement, fie ca sunt din grupa copiilor sau a adultilor, sa se intoarca de fiecare data cu nerabdare si placere!

Si tot la C.S. YAWARA promovam educatia bunului simt, formarea unui caracter puternic, intergarea sociala si dezvoltarea valorilor morale.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.