Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 28 noiembrie 2023 23:55 ora locală

Despre

Complexul turistic Aqua Alpin este situat intr-un cadru natural deosebit, la poalele masivului Rarau si Giumalau, fiind un bun loc de plecare in drumetii montane sau plimbari la Codrii Seculari de la Slatioara si la rezervatiile si pesterile din Rarau, cu nenumarate trasee de ski de tura si mountainbike in apropiere, parc de aventura cu tiroliene la 300 de m de pensiune, tenis de camp sau fotbal pe terenul cu nocturna al pensiunii, excursii la stanele si gospodariile montane din zona, unde s-au pastrat inca traditiile si obiceiurile de sute de ani, din zona Bucovinei, pescuit de pastravi in apele de munte sau in iazurile pensiunii, calarie si plimbari cu sania sau caleasca, cu plecare de la pensiune sau de la hergheliile de la Lucina si Radauti si, bineinteles, punctul tau perfect de plecare catre vizitarea muzeului Lemnului din localitate sau Muzeul Satului si Cetatea de Scaun a Moldovei din Suceava, fara a uita de frumoasele manastiri si schituri din Bucovina, care te indeamna sa le vizitezi, chiar si in fiecare an, intr-un periplu de liniste si rugaciune, ce-ti aduce alinare si impacare sufleteasca, impreuna cu familia si prietenii dragi!

La Centrul Spa Aqua Alpin au acces si turistii cazati la alte pensiuni.
Parcare gratuita cu o capacitate de 40 de locuri.

Va asteptam cu drag la noi, pentru a petrece un sejur de neuitat!

Prețuri

190-600

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.