Site logo
Închis
Programul de azi: 08:00 - 20:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 20:00

 • Marți

  08:00 - 20:00

 • Miercuri

  08:00 - 20:00

 • Joi

  08:00 - 20:00

 • Vineri

  08:00 - 20:00

 • Sâmbătă

  08:00 - 20:00

 • Duminică

  08:00 - 20:00

 • 29 noiembrie 2023 00:59 ora locală

Despre

Rental Bike și-a început activitatea la începutul lunii Iunie 2017 după 3 ani de experiență în B&B și găzduirea oaspeților din întreaga lume.
Toți au avut o problemă foarte comună: „Cum putem descoperi această zonă frumoasă fără a cheltui mulți bani și timp?” iar singurul răspuns bun pentru această întrebare este, desigur, „cu bicicleta”.
În loc să închiriezi o mașină, de ce să nu închiriezi o bicicletă? Va fi un economizor de bani, mai ales că benzina si motorina sunt destul de scumpe în România. Există, de asemenea, avantajul că poți ajunge în locuri îndepărtate pe care în mod normal nu le-ai putea atinge cu mașina.
Deoarece nu există locuri adecvate de închiriat o bicicletă și datorita solicitărilor venite din partea oaspeților noștri cu privire la închirierea de biciclete, am decis să începem această afacere pentru turiștii care doresc să călătorească în jurul Brașovului cu bicicleta.
Cu siguranță vom face tot posibilul, astfel încât clienții noștri să fie mulțumiți de serviciile noastre de închiriere.
Sperăm să vedem cât mai mulți turiști dornici să descopere Brașovul în timp ce mergem cu bicicleta.

Prețuri

70 lei/zi sau 10 lei/h

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.