Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 27 noiembrie 2023 11:07 ora locală

Despre

Buscat Resort te invită fie la schi, fie la o plimbare la aer curat sau la o masă copioasă în Apreski-ul Cota 1600, într-o zonă extrem de frumoasă a Munților Apuseni.

La Buscat te asteapta 5 partii de ski, una fiind pentru incepatori dotata cu baby lift, pârtia albastră (1300m), pârtia verde (1700m), pârtia roșie (800m), pârtia neagră (900m) si o partie pentru sanius. Partiile sunt suspendate la intersectia cu soseaua, fiind unite in varful muntelui Buscat si la poalele muntelui, langa telescaun.
Varful Buscat are o inaltime de 1676 m, si este situat la 60 de km de Cluj Napoca si aproximativ 100 km de Alba Iulia, Targu Mures si Zalau si la 3 km de statiunea Baisoara.

Pârtiile sunt deservite de o modernă instalaţie de transport pe cablu de tip telescaun, cu o capacitate de 1500 de persoane/oră. Telescaunul se poate lua chiar de la baza partiilor , asadar economisiti timp si energie pe care le veti dedica sportului. Durata de urcare este de 5 minute, timp in care puteti admira frumusetea zonei Buscat. Partia de incepatori este dotata cu baby-lift, astefl incat orele de initiere in schi sa fie o adevarata placere.

.... si cand veti vrea sa faceti o pauza , sa beti un pahar de vin fiert, sa mancati ceva sau sa stati cu prietenii la o vorba, va invitam la Apre-ski sau la Cabana Lupilor, situata la baza partiei. Pentru a putea sta fara griji, vom avea noi grija de masina dvs, punandu-va la dispozitie parcarea cu 850de locuri, amenajata si pazita.

Prețuri

70-1200

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.