Site logo
Închis
Programul de azi: 17:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  Închis

 • Marți

  Închis

 • Miercuri

  17:00 - 21:00

 • Joi

  17:00 - 21:00

 • Vineri

  17:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  17:00 - 21:00

 • Duminică

  17:00 - 21:00

 • 1 decembrie 2023 06:19 ora locală

Despre

Blue Line este cel mai modern poligon de tragere indoor din vestul țării, care se adresează atât profesioniștilor, cât și începătorilor.

Situat în zona centrală a Timișoarei (lângă centrul comercial Iulius Mall), Poligonul de tragere Blue Line este dotat cu tehnologie de ultimă oră.

Fiecare dintre cele 6 linii de tragere cu lungime maximă de 25 de metri are sistem electronic de control al distanței care vă permite să vă stabiliți automat distanța țintei față de linia de tragere.

De asemenea fiecare linie de tragere este ventilată și totodată aveți la dispoziție un sistem automat de calcul și afișaj al punctului de impact care vă permite să executați o tragere rapidă și precisă.

În plus vă punem la dispoziție 2 linii cu ținte reactive (popper – mini popper), 1 linie cu ținte interactive (cu telecomandă radio, timp apariție reglabil).

Pe lângă dotările excepționale, Blue Line vă asigură cafeaua din partea casei, garantându-vă o experiență plină de adrenalină în orice zi banală a săptămânii.

Prețuri

De la 80 lei la 330 lei, în funcție de arme și număr de cartușe.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Liviu Miculescu
  14 decembrie 2021 at 17:31

  Super misto, personal amabil si pasionat de obiectul muncii.

Adaugă un review

Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

Regulament listări


Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

1. Listări unice

Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

2. Informații complete

Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

3. Date actualizate

Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

4. Fotografii originale

Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.