Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 29 mai 2024 10:57 ora locală

Despre

Situata in inima Transilvaniei, in pitorescul sat Bunesti din judetul Brasov, Casa de oaspeti Bike Check Inn este acel loc de poveste care te surprinde de fiecare data cand ii calci pragul, acel loc unic care te face sa iti doresti sa revii si azi, si maine, si.. intotdeauna.

Noi, cei de la Casa de oaspeti Bike Check Inn, avem un singur scop: acela de a-ti oferi tie, musafirul nostru, o experienta unica si inedita de fiecare data cand cauti sa evadezi din agitatia orasului, cand cauti un refugiu sau cand doresti sa te bucuri de preparate savuroase.

Ce iti oferim? Iti oferim o poveste, o experienta, o amintire care te va face sa zambesti peste ani. Mai exact? Pe parcursul zilelor petrecute la noi, te poti bucura de trasee de ciclism, poti vizita cladirile si monumentele istorice din patrimoniul national, iti poti delecta simturile cu preparatele noastre gatite din ingrediente locale, poti explora imprejurimile si, desigur, sa te relaxezi privind natura plina de farmec.

Esti nerabdator sa te bucuri de tot ceea ce iti putem oferi? Te asteptam sa ne calci pragul in Bunesti, cea mai nordică comună a judeţului Braşov, la graniţa cu judeţul Mureş, fiind străbătută de drumul european E 60, care uneşte cele două centre de judeţ, respectiv Braşov şi Târgu Mureş.

Prețuri

90 - 200 lei

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.