Închis
Azi e închis.
 • Luni

  Închis

 • Marți

  08:00 - 17:00

 • Miercuri

  09:00 - 17:00

 • Joi

  09:00 - 17:00

 • Vineri

  09:00 - 20:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 20:00

 • Duminică

  09:00 - 18:00

 • 8 august 2022 22:33 ora locală

Despre

Activități sportive și de recreere la înălțime. Salturi cu parașuta, zboruri cu avionul și alte aeronave.

In 2017 am deschis sezonul in premiera la Sibiu, pe Aerodromul Magura - Cisnadie.
Noi, Andreea (parasutist) si Ben (pilot) impreuna, cu 20 de ani experienta in lumea aviatiei atat la nivel national cat mai ales la nivel international, dorim sa va introducem in lumea fascinanta a zborului (parasutism, zbor cu avionul si alte tipuri de aeronave).

Aducem pentru voi calitatea si standardele de siguranta nemtesti.
Daca iti place, poti ramane alaturi de noi pentru mai mult.

Daca vrei sa iti depasesti limitele, sa iti invingi temerile, sa fii la inaltime, sa fii liber, mai increzator, te invitam sa experimentezi o lume noua, intr-o incredibila aventura aeriana alaturi de noi.

Prețuri

400

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.