Site logo
Închis
Azi e închis.
 • Luni

  Închis

 • Marți

  Închis

 • Miercuri

  Închis

 • Joi

  Închis

 • Vineri

  14:00 - 22:00

 • Sâmbătă

  08:00 - 22:00

 • Duminică

  08:00 - 12:00

 • 21 septembrie 2023 13:10 ora locală

Despre

Pensiunea este situată în stațiunea Crivaia, la o altitudine de 650m, la poalele Vârfului Piatra Goznei, într-un cadru natural de excepție din Parcul Național Semenic.

Situată pe cursul râului Bolnovat, care izvorăște din munții Semenic, ne aflăm într-o zonă renumită pentru efectele pozitive asupra sănătății, înconjurați de arbori seculari împletiți cu mlădițe tinere.

Pentru amatorii de drumeții, este bine de știut că amplasarea pensiunii Beconia Riverside le oferă oportunități multiple, fiind aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate.

Aici, muntele este singurul stăpân, iar liniștea este perturbată doar de zgomotul râului, ce curge rapid peste pietrele lui mari, grăbit parcă să se contopească cu lacul.

Prețuri

400 lei

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.