Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 9 decembrie 2023 09:51 ora locală

Despre

HAMAK, clubul de agrement si voie buna, este una dintre cele mai frumoase destinatii de agrement din Iasi, pentru ca aici te poti catara la panoul de alpinism sau pe cele 15 trasee din Aventura Parc, coborand pe una din cele 15 tiroliene existente.

Poti juca paintball cu prietenii in padure, poti trage la tinta cu pistolul/ pusca de airsoft sau, daca esti „de moda veche”, poti trage cu arcul.

Pe langa toate astea, mai avem pentru tine 2 mese de tenis, un teren de volei/ badminton, 4 trambuline elastice, 7 casute confortabile si un lac plin cu peste, in care linistea se scalda si se oglindeste.

Este locul ideal pentru timp pretios alaturi de familie, team building cu colegii, petreceri sanatoase si aniversari naturale cu prietenii sau escapade placute din viteza orasului.

La HAMAK nu vei gasi manele, coji de seminte sau mucuri de tigari prin iarba, pentru ca noi protejam pentru tine natura curata si, totodata, oamenii cu purtari bune.

Prețuri

10-105

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.