Site logo
Deschis
Programul de azi: 10:00 - 19:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marți

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 19:00

 • Duminică

  10:00 - 19:00

 • 9 decembrie 2023 11:19 ora locală

Despre

Avem la dispozitie 6 ATV –uri CF Moto 450L, inmatriculate cu numar negru, din anul 2021, omologate pentru 2 persoane. Ghidul, castile si combustibilul fac parte din oferta. Inchiriem minim 2 atv-uri pentru minim 1 ora si 30 minute.

Cautati un loc in care sa imbinati relaxarea cu distractia? Atv4Fun Doftana va poate indeplini dorinta: peisajele sunt asigurate de locatie, iar noi va putem oferi o vacanta de neuitat.

Prin inchirierea unui ATV, veti descoperi cele mai frumoase locuri din Valea Doftanei. Traseele sunt variate, in functie de dorintele fiecaruia iar siguranta ramane pe primul loc. Singurul lucru de care mai avem nevoie este prezenta ta.

Traseul incepe dupa semnarea unui acord prealabil pentru a verifica respectarea masurilor de siguranța. Conducatorii trebuie sa posede permis de conducere categoria B. Purtarea castilor de protectie este de asemnea obligatorie.

Prețuri

150 / oră

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.