Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 29 noiembrie 2023 01:45 ora locală

Despre

Cursuri de tenis pentru :
- amatori
- tenis 10
- performanta

Accesibil la orice varsta, cu miscari armonioase si precise, tenisul se impune prin spectaculozitate si noblete. Intarirea disciplinei proprii, stimularea responsabilitatii, precum si socializarea se situeaza pe acelasi plan cu dezvoltarea sportiva a copiilor.

Copiii cu varste cuprinse intre 5-10 ani, pot beneficia de programe de initiere si minitenis, copiii > 11 ani de programe pentru avansati si performanta.

Cursurile se adresează copiilor de toate vârstele care doresc să învețe tenis sau să ajungă la nivel de performanță.
Fiecare copil își va dezvolta toate aspectele jocului, tehnic, tactic, fizic si mental.

Cursurile pentru copii sub 10 ani sunt structurate după programul Tenis 10 care implică o abordare diferită: antrenamente pe trei nivele pentru a-i ajuta pe copii să progreseze. Pe măsura parcurgerii lor, dimensiunile terenului, lungimea rachetelor, viteza mingilor cresc, pană când jucătorul avansează către tenisul standard.

Roșu – până la 8 ani
Portocaliu – până la 9 ani
Verde – până la 10 ani

• ROȘU – antrenamente pentru copii până la 8 ani împliniți
Antrenamentele se desfășoară pe un teren de dimensiuni reduse. La această vârstă, copiii sunt încurajați să dezvolte tactici și tehnici simple. Încep prin a învăța mișcările de bază și coordonarea.

• PORTOCALIU – copii până la 9 ani împliniți
Terenul de joc are dimensiunea de 18×6,5 m, iar mingea portocalie este mai ușoară și prin urmare nu are o viteză mare. Mingile ușoare, terenul mic și fileul coborât ajută copiii să-și dezvolte abilitățile și tactica de joc, care ulterior vor fi folosite în competițiile de performanță.

• VERDE – copii pânâ la 10 ani împliniți
La acestă vârstă copiii sunt mai mari și mai puternici și pot juca pe un teren mai mare folosind mingea verde. Tehnicile învățate sunt mai avansate, accentul căzând și pe antrenamentele de pregătire fizică.
Organizăm competiții de tenis regulate și încurajăm copiii să se înscrie pentru că orice sport are în centru ideea de competiție.

Adultii pot inchiria terenuri sau beneficia de lectii private de initiere si/sau perfectionare sub indrumarea antrenorilor nostri.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.