Site logo
Se deschide în 5 minute
Programul de azi: 11:00 - 19:00 Program săptămânal
 • Luni

  11:00 - 19:00

 • Marți

  11:00 - 19:00

 • Miercuri

  11:00 - 19:00

 • Joi

  11:00 - 19:00

 • Vineri

  11:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  11:00 - 19:00

 • Duminică

  11:00 - 19:00

 • 9 decembrie 2023 10:54 ora locală

Despre

Arsenal Park este singurul complex turistic cu specific militar din sud-estul Europei. Ocupând o suprafață de 88 de hectare, este în același timp hotel de 3 stele, muzeu militar în aer liber, teritoriu de aventură și oază de relaxare.

Construit în locul unei foste fabrici de armament, Arsenal Park a devenit o fabrică de adrenalină. Tu vei alege strategia de „luptă”: instrucție militară, airsoft, paintball, tir cu arcul, tir cu arme, plimbări cu transportoarele șenilate: Tot tu alegi și calea: trasee suspendate, Powerfan, tiroliană etc.

Pentru cei cu veșnică energie, mai există un teren de sport multifuncțional, un teren de fitness în aer liber, un teren de minigolf, unul de petanque, un skatepark și un patinoar. Distracția poate continua în board games room, unde te poți întrece cu prietenii și colegii la biliard, darts, poker, ping-pong și fotbal de masă. V-am spus că avem și o mică cramă?

Restaurantul-Popotă este unic prin decorațiunile și mobilierul în stil army. Oaspeții sunt încântați de cele mai gustoase preparate din bucătăria românească și internațională, dar și de specialitățile locale. Cele două terase care străjuiesc restaurantul îți perfecționează experiența. Asemenea focului de tabără impresionant de după cină.

Arsenal Park are o capacitate de cazare de 200 de locuri, de la camere ofițer, camere tun, camere TAB, până la apartamente Colonel și, pentru cine vrea să fie General, vile luxoase. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, TV și centrală termică proprie. Și jacuzzi, dacă alegi gradul militar potrivit.

Arsenal Park nu e un hotel pur și simplu. E o zonă rezidențială în mijlocul naturii. Un fel de pădure locuită. Fără lifturi, coridoare și aglomerație. Locul ideal unde siguranța clienților noștri este pe primul loc. De la activitățile incluse și până la contextul pandemiei actuale, respectăm toate măsurile de precauție, pentru ca tu să fii în siguranță în orice moment.

Prețuri

60-1450

Locație
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.