Site logo
Deschis
Programul de azi: 09:00 - 19:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 19:00

 • Marți

  09:00 - 19:00

 • Miercuri

  09:00 - 19:00

 • Joi

  09:00 - 19:00

 • Vineri

  09:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 19:00

 • Duminică

  09:00 - 19:00

 • 13 aprilie 2024 09:25 ora locală

Despre

Centrul de scufundări Aqua-Mar este situat în Constanța vis-a-vis de acvariu, dispune de o zonă bine protejată de curenții marini astfel vizibilitatea în apă este mult mai bună decât în alte zone de pe litoralul românesc, chiar și în condiții de vreme rea.

Accesul în apă se face pe lângă Cazino, iar adâncimea maximă este de 16 m ceea ce ne permite să desfășurăm cu usurință și în condiții de vizibilitate bună cursuri de open water și specializări. Pentru că este o zonă mai protejată vom întâlni o varietate de specii printre care: căluți de mare, gupide, crabi de piatră, crabi de nisip, calcan, scorpie de mare, pisică de mare. Pentru cursurile de advanced open water și specializările ce necesită o adâncime mai mare de 20 m, centrul de scufundări dispune de o barcă de diving cu o capacitate de 6 persoane cu care ne deplasăm și pentru scufundări la epave (Paris, You Xiu si Sadu). Fie că vreți să experimentați ce înseamnă o scufundare (dicover scuba diving) sau să participați la un curs pentru obținerea unei licențe de scuba diving, vă așteptăm de luni până duminică în centrul nostru pe toată perioada sezonului estival.

Prețuri

250 - 700 euro

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.