Site logo
Închis
Azi e închis.
 • Luni

  17:00 - 00:00

 • Marți

  Închis

 • Miercuri

  17:00 - 00:00

 • Joi

  Închis

 • Vineri

  Închis

 • Sâmbătă

  Închis

 • Duminică

  Închis

 • 21 septembrie 2023 07:19 ora locală

Despre

Asociația "Alpin Club" este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, cu sediul în Bacău. Scopul fundamental al clubului este asigurarea și promovarea cadrului financiar şi organizatoric în vederea desfăşurării de activităţi de profil montan (alpinism, turism montan, escaladă, speologie, cicloturism, etc.).

Scurt istoric: clubul a fost înființat în data de 13 februarie 1990 la inițiativa câtorva alpiniști din Bacău. Eforturile membrilor clubului s-au concretizat în ascensiuni în toți masivii din țară, dar și în Anzi, Alpi și Caucaz. Clubul dispune totodata și de o bună bază materială pentru pregătirea activităților ce implică escalada și aici ne referim la structura artificială situată în incinta sălii de sport a Colegiului Național Gheorghe Vranceanu, unde ajutați de catedra de Educatie Fizică și Sport ne putem desfășura activitatea.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în toți acești ani și sperăm că "singura limită pentru ceea ce ne propunem în viitor să fie propria noastră imaginație."

Locație
Contact
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.