Site logo

Cine e Aventi

Dacă am învățat ceva în toți acești ani, e că viața nu are niciun alt sens decât cel pe care i-l dai tu. Pentru mine, sensul înseamnă amintiri.
 
Vreau să alerg și să explorez. Vreau să mă cațăr și să pilotez avioane. Vreau să iau tot ce are viața de oferit, ca la sfârșit de drum să pot spune: „A fost o viață bine trăită!”.
 
 
Mulți se întreabă de ce.
 
Mulți n-ar înțelege de ce să depui efort, când confortul e atât de aproape. Când e așa ușor să nu faci nimic. Când frica de necunoscut e mai puternică decât curiozitatea.
 
 
Dar…
 
Dacă nu te numeri printre aceștia,
 
Dacă vrei mai mult,
 
Dacă știi că nu suntem altceva decât ceea ce trăim…
 
 
Pentru tine am construit www.Aventi.ro – locul de întâlnire al celor care simt ca tine.
 
Ești liber să explorezi, să-ți împărtășești experiențele și să continui să îți trăiești viața așa cum merită – ca o aventură.
 
 
Continuă să descoperi!
Aventi.ro

Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

Regulament listări


Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

1. Listări unice

Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

2. Informații complete

Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

3. Date actualizate

Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

4. Fotografii originale

Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.