Site logo

Rafting pe Jiu și canyoning

845 lei

Draga calatorule de natura si frumos, te asteptam in mini vacanta din 29 mai pana in 1 iunie pentru inca o noua experienta si aventura in zona Retezat!.

Categorie:

Descriere

Rafting pe Jiu, cel mai tehnic rau din Romania, pe o clasa de dificultate II+ III din V. Durata aventurii aproximativ 2- 2,30 h

Canyoning pe canyonul Jgeabului , cu 9 cascade avand inaltimea intre 4 si 19 metri, cu pleacare din pestera Gaura Oanei. Durata aventurii 3-4 h

Tirul cu arcul si vizita pe timp de noapte la Pestera nr 4 de pe Scorota Seaca din Parcul National Retezat sunt alte experiente la care va invitam sa luati parte cu mare drag.

Nopatea ne asezam la firul ierbii si innoptam la corturi gonflabile in camp, la poalele muntelui.

Ne desfatam cu mese la ceaune, cu foc de tabera si party in poiana unde putem dansa. Pe terasa vom depana amintiri din experientele noastre de aventura la micul dejun la un ceai aromat din plantele culese chiar din zona

Tariful/persoana este de 760 lei.

Activitatile cuprinse: rafting – canyoning – tir cu arcul – speleo – cazare 3 nopti – masa (3 cine, 3 mic dejunuri, 2 pranzuri, 1 pachet pentru drum). – 760 lei/persDe ce Aventi Go!


1. Niciodată mai scump
Prețul va fi mereu același (sau chiar mai ieftin) ca atunci când plătești la casă.

2. 30 de zile - banii înapoi
Dacă te răzgândești, îți returnăm banii. Integral, garantat, fără întrebări!

3. 6 luni de valabilitate
Ai 180 de zile în care poți folosi voucherul. PS: Nu uita să-ți faci rezervare înainte.

4. Simplu și intuitiv
Voucher-ul funcționează ca un bilet care se va scana la intrare.

5. Voucher personalizat
Dacă vrei să faci cadou experiența, vezi instant cum arată urarea ta pe voucher.

6. Plată în siguranță
Nu salvăm datele de plată, îi lăsăm pe experții de la euPlătesc.ro să se ocupe.


Ai întrebări? Scrie-ne oricând pe Facebook, Instagram, sau pe contact@aventi.ro.

Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

Regulament listări


Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

1. Listări unice

Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

2. Informații complete

Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

3. Date actualizate

Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

4. Fotografii originale

Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.