Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 25 noiembrie 2023 09:47 ora locală

Despre

Aceste jocuri escape-the-room oferă o alternativă inteligentă și plăcută de a-ți petrece timpul liber. Vorbim despre un joc care implică să fii încuiat într-o cameră de joc împreună cu unul sau mai mulți prieteni, toți membrii echipei având scopul comun de a-și recâștiga libertatea din cameră (literalmente ”a evada din cameră”) înainte ca timpul să expire. De regulă, timpul limită este de 60 de minute. Pentru ”a evada”, vei avea nevoie înainte de toate de atenție la detalii, logică, intuiție, perspicacitate și, poate cel mai important, spirit de echipă.

Împreună cu prietenii tăi, va trebui să găsești sau să observi indicii ascunse, să rezolvi probe logice, să descui diferite încuietori, să folosești tot felul de dispozitive tehnologice sau mecanice și să pui cap la cap toate informațiile descoperite pentru a rezolva puzzle-urile. Nu-ți face griji – oricând în timpul jocului, dacă te vei bloca sau vreunul dintre puzzle-uri îți va da prea multe bătăi de cap, poți cere indicii ajutătoare.

Fiecare dintre aceste jocuri oferă o experiență unică, prin tema aleasă, scenariul specific și nivelul de dificultate al puzzle-urilor pe care le vei găsi înăuntru și pe care va trebui să le rezolvi ca să-ți poți recâștiga libertatea.

Prețuri

150-310

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.