Site logo
Închis
Programul de azi: 09:00 - 18:00 Program săptămânal
 • Luni

  10:30 - 16:30

 • Marți

  10:30 - 16:30

 • Miercuri

  10:30 - 16:30

 • Joi

  10:30 - 16:30

 • Vineri

  10:30 - 16:30

 • Sâmbătă

  09:00 - 18:00

 • Duminică

  09:00 - 18:00

 • 26 noiembrie 2023 06:20 ora locală

Despre

Ideea de a o construi o astfel de atracţie îi aparţine cascadorului Răzvan Gheorghiu. În nenumăratele sale excursii peste hotare a încercat astfel de senzaţii tari şi atunci s-a gândit că ar fi nevoie de o astfel de aventură şi pe litoralul românesc. Tiroliana care va funcţiona la Constanţa este inspirată însă după modelul uneia din Alaska, dezvăluie Gheorghiu.

„Până în prezent, cele mai lungi tiroliene sunt la Sfântu Gheorghe, fiecare de aproximativ 200 de metri. Însumate, amândouă au lungimea celei de pe litoral“, mai spune investitorul.

Cei care vor încerca senzaţiile unice vor zbura peste faleza Constanţei cu o cădere de nivel de 30 de metri, practic de la înălţimea unui bloc de zece etaje, cu o viteză ameţitoare de 70 de kilometri pe oră. Tiroliana va avea doi stâlpi de susţinere: unul pe plajă şi unul pe faleză. Cablul de oţel este certificat să transporte o greutate de nouă tone şi jumătate. Într-o singură oră, tiroliana va putea să ofere senzaţii unice la 40 de persoane.

Locație
Contact
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.