Deschis
Azi e deschis non-stop.
 • Luni

  Deschis non-stop

 • Marți

  Deschis non-stop

 • Miercuri

  Deschis non-stop

 • Joi

  Deschis non-stop

 • Vineri

  Deschis non-stop

 • Sâmbătă

  Deschis non-stop

 • Duminică

  Deschis non-stop

 • 14 august 2022 12:01 ora locală

Despre

Cum se va desfasura zborul cu parapanta? Vei veni la Clopotiva, acolo vei face cunostinta cu pilotii nostri, iti vom face un briefing despre cum se va desfasura zborul, iti vom face cunostiinta cu echipamentul si ne vom indrepta spe locul de decolare. In data ce am decolat tu tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de peisaj, noi ne vom ocupa de restul.

Organizam si cursuri de zbor cu parapanta, insa aici povestea este putin mai lunga. Iti recomandam sa ne contactezi sa ne vedem face to face si za povestim. Un curs intensiv de parapanta dureaza 4 saptamani, timp in care tu vei veni zilnic la antrenamente si te vom pregati pana in ziua sustinerii examenului ce licenta de pilot.

Daca totusi nu dispui de zile libere de concediu poti participa la cursurile noastre in perioada weekendului, insa trebuie sa te astepti la o cale lunga cu multe ore de munca si mai ales multa teorie. Oricare din variante le-ai alege noi te asteptam la zbor, fie in tandem cu parapanta fie la cursurile noastre de parapanta.

Prețuri

250

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.