Site logo
Deschis
Programul de azi: 09:00 - 20:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 20:00

 • Marți

  09:00 - 20:00

 • Miercuri

  09:00 - 20:00

 • Joi

  09:00 - 20:00

 • Vineri

  09:00 - 20:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 20:00

 • Duminică

  09:00 - 20:00

 • 25 noiembrie 2023 14:37 ora locală

Despre

Centru de inchiriere de echipamente recreative(paintball, airsoft, TIR cu arcul)

Din dorinta de a impartasi o experienta aparte, am inceput acum 11 ani un proiect care in decursul acestor ani ne-a dat posibilitatea sa intelegem ca paintball-ul nu este doar o intampare, ci o veritabila stare de spirit, un mod de viata si nu in ultimul rand un bussiness de succes.

Am incercat in toti acesti ani sa va aratam ca prin paintball putem sa ne regasim, sa descoperim in noi acea latura algoritmica si strategica prin care sa ne autodepasim limitele sociale. Este un Sport, de aici si numele care ne defineste PaintballSports, sport care dezvolta simultam capacitatile fizice, dar si pe cele dinamic cognitive.

Pentru a afla mai multe si pentru a descoperi prin propriul filtru ce poate sa ofere acest sport va invitam sa ne contactati, iar echipa noastra o sa va puna la dispozitie toate informatiile necesare pentru a va convinge ca ati facut cea mai buna alegere!

Cu respect, echipa Paintball Sports

Prețuri

30 - 40 lei

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.