Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 14 august 2022 12:20 ora locală

Despre

Organizăm excursii montane în Munții Bucegi și împrejurimi, în locuri mai puțin cunoscute, cu autoturisme 4x4 și microbuze, însoțiți de ghizi profesioniști, pe TransBucegi.

Astfel, puteți vizita Babele, Sfinxul, Peștera Ialomiței, Cheile Tătarului, Cheile Zănoagei, Barajul Bolboci, Podul cu Flori, Cascada 7 Izvoare, Lacul Scropoasa, Cheile Orzei.

De asemenea, ne putem opri pentru a degusta produsele tradiționale la stână sau la cabană.

Traseul 1 : Bușteni-Piatra Arsă-Babele-Sfinx, care include o drumeție de 2 ore (dus/întors) pe Platoul Bucegi, prin cea mai mare rezervație de jnepeniș din Europa - 120 de lei.

Traseul 2 (Transbucegi) : Bușteni-Belvedere Cota 1500-Șaua Dichiu-Cheile Zanoagei-Lacul Bolboci-Turbăria Lăptici-Cheile Tătarului-Grota Ursului și Peștera Ialomiței - 130 de lei.

Traseul 3 : Bușteni-Belvedere Cota 1500-Șaua Dichiu-Lacul Scropoasa-Cheile Orzei-Cascada 7 Izvoare - 100 de lei.

Traseul 4 : Bușteni-Belvedere Cota 1500-Șaua Dichiu-Lacul Bolboci-Podul cu Flori, care în termen geografic se numește Vârful Zănoaga Mare - 130 de lei.

Cele patru trasee se pot combina într-o excursie de o zi, prețul fiind mult mai avantajos.

Prețuri

100 - 130 lei

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.