Site logo
Deschis
Programul de azi: 07:00 - 00:00 Program săptămânal
 • Luni

  07:00 - 00:00

 • Marți

  07:00 - 00:00

 • Miercuri

  07:00 - 00:00

 • Joi

  07:00 - 00:00

 • Vineri

  07:00 - 00:00

 • Sâmbătă

  07:00 - 00:00

 • Duminică

  07:00 - 00:00

 • 4 decembrie 2023 15:37 ora locală

Despre

Construit la initiativa unui fost tenismen de performanta, Adrian Dancescu, clubul de tenis este situat in zona Drumul Taberei – Parcul Moghioros, sector 6, in plina zona verde.

Principalele avantaje ale clubului sunt calitatea celor 3 terenuri de tenis cu zgura, accesul facil, continuitatea in fiecare sezon precum si celelalte facilitati oferite clientilor ( vestiare moderne, terasa, zona de relaxare, sport bar, serviciul de racordare rachete etc.).

Clubul de tenis atrage prin dimensiunea redusa si atmosfera familiala, acesta fiind amplasat intr-o zona linistita, inconjurat de spatiu verde, creandu-se un mediu potrivit pentru joc si relaxare atat pentru adulti cat si pentru copii.

Prin programele de intiere in tenis (scoala de tenis pentru copii), antrenori cu mare experinta pun pentru prima data racheta de tenis in mana tinerilor debutanti, ii fac sa indrageasca acest sport, sa se distreze jucandu-l si totodata sa stapaneasca corect tehnica lovirii mingii inca de la varste fragede fapt ce le va asigura premisele unei dezvoltari armonioase durabile.

Programele de performanta de la Dax Tenis Club sunt asigurate de antrenori tineri, dinamici, fosti jucatori clasati in circuitul mondial ATP, cu experienta in pregatirea jucatorilor de top la nivel national sau international.

Prețuri

50 - 510

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.